Ambachtelijke bierbrouwerij, eigen merk

Ambachtelijke bierbrouwerij, eigen merk

200.000

Z-W Nederland

Deelname/investering gevraagd tbv

 

Ambachtelijke bierbrouwerij, eigen merk

 

Ref: 1288 KB

Jonge brouwerij met zeer ervaren brouwer zoekt een commercieel compagnon om een nieuw concept in het aanbieden van bier in de markt te zetten. De brouwerij heeft een capaciteit van 600 hl op jaarbasis wat simpel is uit te breiden naar 1000 hl.

De brouwer verkoopt zijn bier vanaf 2014 en beschikt sinds eind 2017 over een eigen brouwerij met professionele bottellijn. Hij brouwt op dit moment 8 eigen bieren, en regelmatig bieren in opdracht van derden. Naast presentaties op (bier)festivals verzorgt de brouwer ook proeverijen en lezingen.

Het verkoopconcept behelst het aanbieden van bier waarbij het accent ligt op genieten van bier en spijs. De manier waarop de eigenaar dit wilt gaan doen is uniek – een dergelijk aanbod is er nog niet.

 

De eigenaar zoekt een commercieel compagnon om zijn concept verder uit te werken. Hiervoor zijn enkele investeringen nodig waarbij van de compagnon een inbreng van +/- € 150.000 – € 200.000 verwacht wordt. Deze inbreng kan stapsgewijs plaatsvinden.
De eigenaar wilt zich volledig toeleggen op de inhoudelijke kant van het concept, waardoor hij zelf geen tijd heeft dit in de markt te zetten. Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij bekend is met de horeca en drankenhandel en begrijpt hoe je een nieuw concept tot een succes kunt maken.

 

 

Pleun Bakker, intermediair, informeert u graag.

 

BusinessPartners